Puffin voor iPad

Ook een alternatief voor flash op je iPhon, iPad, 2, 3 en iPad 4 is Puffin, ook weer een webbrowser. Je kunt Puffin downloaden als app en installeren op je iPad. Je kunt het twee weken uitproberen en daarna moet je de app aankopen want anders werkt de browser niet meer.Net als bij Skyfire worden flash-beelden verstuurd via een eigen server en aldaar weer omgezet in een ander bestandsformaat waar je iPad wel vrede mee heeft. In het begin waren er een paar kinderziektes, maar nu werkt het programma over het algemeen goed. Je kunt filmpjes goed afspelen en de kwaliteit en snelheid zijn beiden acceptabel.

Een leuk nieuwigheidje bij de nieuwste versie van Puffin is dat er een Gamepad geïnstalleerd is waardoor je ook je games goed kunt spelen op de iPad. Als je dus een goed alternatief zoekt voor je huidige browser en je werkt veel met flash, dan is Puffin voor je iPad zeker een goed alternatief.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>