Photon Flash iPad

Photon Flash is tevens een browser die je als alternatief kunt gebruiken voor je huidige browser, zoals bijvoorbeeld Safari. Als je vaak flash op je iPad of iPad mini nodig hebt, dan is Photon Flash verreweg de meest uitgebreide browser als het gaat om een vervanging voor Flash.

De browser geeft je de mogelijkheid om in de gewone modus te werken of in de flash modus. Kies je voor dit laatste dan wordt je bezoek aan het internet weer omgeleid via één of meerdere servers. Het grote voordeel van Photon is dat je er zowel filmpjes in flash mee kunt bekijken als spelletjes in flash spelen. Die beide functies kennen maar weinig browsers of programma’s en in dat opzicht is Photon een waardige vervanger voor flash op je iPad of iPad mini, .

Een nadeel is dat al het internetverkeer op je iPad wordt omgeleid waardoor het beeld onscherp kan worden. Bij het lezen van teksten kan dit bijvoorbeeld erg vervelend zijn. Mogelijk komt hier in de toekomst nog verbetering in.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>