iSwifter iPad/iPad mini

Hecht jij niet zoveel waarde aan het bekijken van flash filmpjes via je iPad of iPad mini, maar speel je wel graag spelletjes op je iPad of iPad mini? En loop je steeds tegen het feit aan dat je spelletjes flash bevatten waardoor je ze niet af kunt spelen?

Kies dan voor iSwifter op je iPad. iSwifter is¬†namelijk een browser die speciaal ontwikkeld is voor het spelen van spelletjes op je iPad. Niet alleen gewone spelletjes, maar ook spelletjes met … flash. En daar was je nu net naar op zoek. In eerste instantie is iSwifter ontwikkeld voor het spelen van spelletjes op Facebook of Google+, maar je kunt ook gewoon andere sites bezoeken. Het afspelen van games, ook al bevatten ze flash, is dan ook helemaal geen probleem.

Ook het afspelen van de meeste flash-filmpjes kan met iSwifter. Wel is het allemaal (ook de spelletjes) wat trager dan op je PC en sommige spelletjes kun je niet spelen, omdat je bijvoorbeeld moet scrollen wat niet gaat met iSwifter.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>